Riktiga nyheter och en efterlängtad comeback

 

Lyxlimpan.

Lyxlimpan

En traditionell limpa på 700 gr bakad i form. Den är jättesaftig i konsistensen och håller sig fräsch länge, främst eftersom vi bakar den på riktig surdeg som är färskhållande i sig.

Vad som också sticker ut med limpan är att för första gången har vi mjöl från Överkalix i den. Vi blandar kornmjölet i degen samt toppar brödet med lite mjöl efter gräddning.

Den är otroligt smakrik och vi hoppas den kommer att bli en succé.

Levainbräcken.

Levainbräcken

En ljus bräck med så mycket smak och så där bitig seghet. Vi har blandat i rågskållning för att få den där extra smaken och saftigheten. Perfekt att lyxa till det med, när man vill göra en riktigt god smörgås.

Från och med vecka 19 hittar ni nyheterna ute i butik.

Ps. Vår äppelkaka är tillbaka på hyllan efter en tids frånvaro. Passar perfekt till fredagsfikat!

Följ våra sociala medier för att hålla er uppdaterade om vad som händer på bageriet. Vi planerar nämligen fler nyheter före sommaren, men mer om det senare.

Ha en underbar vår 😄

Bengt-Olof Olofsson


Vår vision är “Riktigt bröd från Norrbotten”

För att nå vår vision arbetar vi med mjöl från Överkalix, källvatten från Halljärv, smör och grädde från Norrbotten, bär från länet, grön el från Skellefteå Kraft, samtransporter i våra utleveranser samt riktig rågskållning.

När vi tar fram nyheter försöker vi få in våra kriterier så långt det är möjligt för att stolt kunna säga att vi lever vår vision ”Riktigt bröd från Norrbotten”.

 
 
Hanna Lidfors