Ännu en nyhet – Norr-Rågen

 
olofssonsbageri-norrragen-blog.jpg

Hej!

Idag ska jag presentera ännu en nyhet som vi är riktigt stolta över – Norr-Rågen. Den är det för övrigt ni som gett namnet till via ett upprop på vår Facebook-sida.

Vår nyhet sticker ut genom sin saftighet och goda rågsmak. Den känns mjuk och fin i flera dagar, innehåller mycket fullkornsmjöl av råg och har inget tillsatt socker vilket gör den riktigt nyttig.

Norr-Rågen ersatte Hälsobullarna som utgått ur vårt sortiment. Det som skiljer de två produkterna åt är främst att Norr-Rågen är ett saftigare bröd samt att det innehåller råg.

Jag brukar dela den i två delar och sätta ost och kaviar i mellan, blir hur gott som helst 😀
Funkar också utmärkt att rosta, sätt då gärna riktigt smör på och eventuellt några korn flingsalt.

I övrigt går det riktigt bra för oss på Bageriet nu. Vi säljer mer och mer av våra befintliga produkter och våra nyheter som Klåddan och Norr-Rågen är riktigt uppskattade. Vårt långsiktiga arbete med att höja vårt lokala mervärde och kvalitet fortsätter vi med. Nu tillför vi ytterligare en detalj genom att använda oss av mjöl gjort på korn från Överkalix Älvdal, sedan tidigare använder vi ju både smör och grädde från Norrmejerier, samt bär från Polarica. Och det är väl ingen som missat att vi också är väldigt stolta över att kunna nyttja kallkällvatten i världsklass i vårt bröd.

Håll även utkik efter ny design på ett antal produkter, den lanseras under nästa vecka (v.44)

Ha det bra alla och vi höres!

Bengt-Olof Olofsson

 
 
Hanna Lidfors