Detta är extra viktigt för oss!

 
Bengt-Olof Olofsson med en del av bageriet. Foto: Albert Södergård

Bengt-Olof Olofsson med en del av bageriet. Foto: Albert Södergård

Under våren har vi arbetat med utformningen av ett presentationsmaterial som beskriver hur vi jobbar, våra värderingar och vad som är extra viktigt för oss. Det har varit en nyttig process för våra medarbetare men främst för mig som VD.

Vi försöker ständigt hålla en röd tråd i allt det vi gör: strävan efter det genuina och äkta, råvaror från orten och vårt närområde samt ett sunt miljötänk där bl.a. samtransporter och grön el är en viktig faktor. Givetvis är detta ett fortlöpande arbete och vi strävar alltid efter att bli lite bättre dag för dag :-)

När man går igenom verksamheten som vi gjort blir det tydligt vilka delar som är extra viktiga för oss – det som är själva grunden till vårt existensberättigande. Vi ser det som självklart att vi måste kunna erbjuda våra kunder mer än bara ett gott närproducerat bröd.

Jag har tillsammans med fotografen Albert Södergård tagit fina bilder från bageriet samt Överkalix med omnejd. Vi har bl.a. varit uppe på underbara Brännaberget, tagit bilder på åkern där vårt korn odlas, besökt Jockfall och Brödslöjan. Man slås av hur underbar natur vi har runt Överkalix.

Min förhoppning är att denna broschyr visar och lyfter fram just de bitarna; natur, nära och äkthet.

Läs mer och se bilderna i vår interaktiva broschyr här

Ha nu en fortsatt riktigt fin sommar allihopa!

Bengt-Olof Olofsson

 
 
Hanna Lidfors