Vårnyheter!

 
olofssons-bageri-varnytt.jpg

Hej igen,

Vilket underbart vårväder vi har, man glömmer nästan bort problemen vi har omkring oss sådana här dagar. På bageriet är det full rulle och vi har ökat volymen med hela 30 % i jämförelse med samma tid förra året. Tusen tack till alla er som väljer Olofssons Bageri.

Just nu håller vi på att provbaka en hel del för att ta fram ännu fler goda nyheter till er brödälskare! Ni har väl inte missat att vi precis släppt en kanonnyhet – Levainbrödet (skivat) supergott! 😊

På mångas begäran börjar vi nu även att baka Princessbakelser (2-pack)!
Perfekt till fikat eller varför inte till morsdag.

Under nästa vecka kommer vi göra en tillfällig drive och sälja Luleåhockeylimpan. 3 kr per såld limpa går direkt till Luleå Hockey. Heja Luleå!


Vi vill också passa på att presentera ett av våra senaste tillskott: Daniela Henriksson.

Hon har mångårig erfarenhet från arbete på både ICA och Coop i Överkalix, sen härstammar hon från en riktig handlarfamilj i Korpilombolo, så hon kan branschen utan och innan 

Daniela arbetar främst inom ordermottagning samt innesälj, men ni kommer säkert se henne dema vårt bröd i butik när detta tillåts igen. Har ni några funderingar är det bara att fråga henne!

I övrigt ser vi fram emot sommaren, försäljningsmässigt tror vi på en fin sommar. Under sommaren säljer vi en hel del tunnbröd, det blir spännande att se hur det går nu när vi dels bytt förpackningar samt bytt ut kornmjöl söderifrån mot eget korn odlat i Överkalix.

Ha det härligt i vårsolen!

Bengt-Olof Olofsson

 
 
Hanna Lidfors