Påsken nalkas!

 
Matjessillröra på det kruskavlade tunnbrödet.

Matjessillröra på det kruskavlade tunnbrödet.

Påsken är i antågande, och soliga vårvinterdagar med den!

Äntligen är ljuset tillbaka här uppe i norr och vi på bageriet hoppas att ni alla kan njuta av den stundande påskledigheten trots den uppochnervända värld som vi lever i just nu.

Vi vill önska er en glad påsk med ett recepttips på en enkel röra med matjessill, som passar bra till påsk. Här serverat på ett av våra knapriga tunnbröd; det kruskavlade tunnbrödet.

Matjessillröra.

4 st matjessillfiléer

2 st kokta potatisar

Ca ¼ röd lök

1 dl gräddfil

3 msk majonnäs

Färsk dill

Ev. kokta ägg som tillbehör

Gör så här:

Låt sillfiléerna rinna av ordentligt i ett durkslag, tärna sedan dem och potatisen i små bitar.

Finhacka rödlöken och dillen. Spara några dillkvistar till garnering.

Blanda samman alla ingredienser med gräddfilen och majonnäsen till en fast röra.

Servera genast på en skiva tunnbröd. Garnera med en dillvippa. lite rödlök och ev. hackat eller skivat kokt ägg.

Smaklig måltid!

En påskig macka.

En påskig macka.

PS. Vi håller som bäst på att utforma nya förpackningar till vårt tunnbröd. De kommer att bli jättefina, tycker vi. Håll utkik efter dem under en snar framtid i din butik!

Innehållet ändrar vi dock inte på, utan fortsätter att använda Trundöbagarns utsökta recept.

Det kruskavlade tunnbrödet, snart i en ny förpackning.

Det kruskavlade tunnbrödet, snart i en ny förpackning.

 
 
Guest User