En spännande höst!

 

Hej,

Sommaren har varit helt fantastisk, ibland till och med lite väl fantastisk!

Vår brödproduktion har flutit på riktigt bra hela sommaren, men ni ska veta att det är inte helt enkelt att baka bröd i värmen, våra duktiga medarbetare har kämpat på så att svetten lackat.

Vi har många nyheter på gång nu. Vaniljdrömmar och bondkakor kommer in i september, och i oktober tar vi över Trundöbagarens verksamhet och lanserar tunnbröd och mjukkaka. Tunnbrödet kommer att vara identiskt med deras produktion idag, både vad gäller förpackningar och kvalitet, Dan som driver företaget idag, kommer att vara med i produktionen hos oss i Överkalix tills vi får godkänt av honom.

Mjukakan blir vår egen variant, vi har provbakat en del ute i bagarstugor i Överkalix, provat lite olika gamla recept, och nu tror vi oss ha hittat vad vi letar efter. Det känns bra för oss att kunna föra bygdens gamla traditioner vidare.

Vi samarbetar också en hel del med idrottsföreningar ute i hela länet, det känns rätt för oss att kunna hjälpa till speciellt gällande ungdomsidrotten. Främst eftersom de unga är vår framtid, och ibland kan de behöva lite stöd på sin resa mot vuxenvärlden. Tillsammans kan vi bidra och stötta norrbottniska talanger!

Avslutningsvis vill jag tacka er alla för ni köper vårat bröd, utan er skulle vi inte finnas till!

Nu blickar vi mot en spännande höst!

// Bengt-Olof Olofsson

 
 
 
Hanna Lidfors