Hemligheter i bageriet!

 

Hej,

Visst är det så att färskt lokalproducerat bröd äts ännu mer nu till våren och sommaren. Under sommar och semestertider älskar vi till exempel att äta det Stenugnsbakade Surdegsbrödet, för att inte tala om allt smarrigt gofika.

Men det är inte bara sommaren som är på intågande, vi håller nämligen på att investera i en maskin för tillverkning av kubbar och småkakor. Därför räknar vi med att kunna komma med några intressanta nyheter under året. Många av våra kunder har exempelvis efterfrågat en "comeback" av våra omtyckta mandelkubbar som vi tillverkade sedan starten 1947. Dessa har dock legat vilande i ca 15 år nu... vi lovar inget men nåt kan hända framöver, så se till att hålla koll på vår Facebook-sida och webb!

Vi har även en del andra spännande saker på gång i bageriet, men mer om det får vi ta lite senare. 

Ni som ännu inte provat vår nyhet Surdegsrostan, prova! Den är fantastiskt god och innehåller riktig surdeg.
 

Soliga hälsningar från oss på Olofssons i Överkalix!

// Bengt-Olof Olofsson

 

 
 
 
Hanna Lidfors