Bland nyheter och vörtlimpor

 
Godjul-1.png

Hej kära vänner,

Nu närmar sig julen med stormsteg, vilket alltid är lika kul varje år. Vi är i full gång med julbaket av allt från lussekatter, saffranslängder, julstjärnor, och självklart vörtlimpan som knappt säljer alls under resten av året för att explodera under julveckan då det kan gå uppemot 10 000 stycken per dag.

Vad som känns extra roligt för oss är att vi nu byggt upp ett sortiment med produkter som vi är extra stolta över. Olofssons limpan såklart (men den har ju alltid funnits :-)), våra lyxiga biskvier, den hembakta limpan som vi lanserade för några år sen där efterfrågan bara ökar, julstjärnorna som är lite unika och riktigt smarriga och även nu vaniljdrömmarna och bondkakorna bakade på riktigt smör från Norrmejerier. Hur många mejl och telefonsamtal som jag fått om att dom smakar precis som mammas goda kakor gjorde.

Stenugnsbakade surdegsbrödet, gjort med handkraft av våra engagerade bagare platsar förstås också på den listan, godare helgbröd är svårt att hitta.

Vårt förvärv av Trundöbagaren känns också helt rätt, tunnbrödet är fantastiskt gott och helt rätt i konsistensen, smakar som ett Norrländskt tunnbröd ska smaka, även detta räknar vi som en premium produkt som verkligen sticker ut. Dan och Maria Holmgren (fd ägare Trundöbagaren) har på bästa sätt delat med sig av sina erfarenheter, framgångar och misstag, den kunskap vi fått möjligheten att föra vidare hade tagit oss många år att förvärva på egen hand.

När jag tittar tillbaka på 2018 känns det som om vi är på rätt väg, vi har haft ett väldigt händelserikt år, och massor av kul, många bra saker som vi kan ta med oss in i 2019.

Jag vill också passa på att tacka alla mina medarbetare. Alla har gjort ett fantastiskt jobb trots all röra som blir när man förändrar och utvecklar verksamheten.

Ett stort tack också till alla våra kunder, både butiker och slutkonsumenter, utan er skulle vi såklart inte finnas till! Även ett stort tack till att ni gillar att testa våra nya produkter och inspirerar oss att fortsätta att utvecklas.


Ett tidigt God-Jul till er alla och hoppas ni får ett fantastiskt 2019!

Bengt-Olof Olofsson

 
 
Hanna Lidfors