Nostalgikväll inför 70-årskalaset

 

Den Riktiga Brödfesten närmar sig. Vi fyller ju 70 år den 1:a september så några av oss samlades på bageriet och pratade om hur allt började och om alla minnen. Den gamla order-telefonen finns kvar - Gyljen 14. Tack Lisa för dina berättelser om 100-årigt recept på mjukkakan som gått i arv och som vi kommer att lansera i Olofssons Bageris tappning inom kort. Tack systrarna Anna-Lisa och Berit som arbetat i bageriet under många år. Tack Janne, son till Gunnar och Valborg Olofsson, som körde ut bröd under 70-talet.

Tack Per-Erik, brorsan, som tog över bageriet 1980 från Gunnar och Bengt och drev det tills jag tog över stafettpinnen 2010 som vd. Tack Lasse, min kusin som fortfarande arbetar här och förgyller vår tillvaro. Tack även till min brorsa Mikael som med sin uppfinnarförmåga fixar processer och maskiner som inte går att köpa.

Minnen och historia bygger företag. När man vill framåt är det bra att veta var man kommer ifrån.

Livet börjar efter 70! 
// Bengt-Olof Olofsson

 
 
Ulf Lindqvist