Erfaren tunnbrödsbagare!

Vi söker nu en erfaren tunnbrödsbagare med erfarenhet av att baka och köra på tunnelugnslinje. Det är av stor vikt att du arbetat inom yrket under en längre period och vet vad det innebär att jobba i ett bageri.

Som person ser vi att du är driven, positiv och öppen för att jobba i ett högt tempo. Vi är alla olika men vi delar samma mål att vi alltid erbjuda en riktigt bra produkt till kunden!

Hoppas du vill vara med på vår resa!

Tjänsten är på heltid med anställning omgående, låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till Dan Larsson, Produktionschef: dan.larsson@olofssonsbageri.se

 


Om Olofssons Bageri

Olofssons Bageri är ett familjeorienterat bageri med säte i vackra Överkalix. Vi värdesätter trivsel och kunnande och strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bröd från Norrbotten. 

Vi är en stolt norrbottning som främst verkar i Norrland och norra Finland, tryggt och nära kunderna. Att lyssna före vi talar är för oss störst. För vi vet att vi kan bli bättre, vi blir bättre genom att ta hjälp och råd utifrån. Vi har levt i över 70 år och byggt upp erfarenheter och kunnande.

Välkommen till oss på Olofssons Bageri!