Kundrelationer och administration

Vår filosofi är och har alltid varit enkel – här bakar vi bröd. Vi drivs av att för så många som möjligt erbjuda så Nära Hembakat i Tiden - med dagens krav, trender och reella förutsättningar.

Vi söker en utåtriktad och noggrann person som ska arbeta med bageriets kundrelationer. Det innebär bland annat försäljning till den lokala och nationella marknaden, ordermottagning, demonstrationer och mässor. Du kommer även få ansvar att sköta vår marknadsföring på sociala medier, därför ser vi gärna att du är bra på att uttrycka dig i text!

Som person är du målinriktad, tycker om sälj- och relationsarbete – gärna med tidigare erfarenhet! Eftersom du kommer att kombinera din roll som säljare med ett administrativt ansvar med diverse kontorsarbete behöver du vara både flexibel och strukturerad.

En fördel är om du, precis som oss, älskar bröd!

Tjänsten är en provanställning på heltid och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är 25/9 2019.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till bengt@olofssonsbageri.se

För frågor och funderingar, kontakta:
Bengt-Olof Olofsson på 070-567 09 99


Om Olofssons Bageri

Olofssons Bageri är ett familjeorienterat bageri med säte i vackra Överkalix. Vi värdesätter trivsel och kunnande och strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bröd från Norrbotten. 

Vi är en stolt norrbottning som främst verkar i Norrland och norra Finland, tryggt och nära kunderna. Att lyssna före vi talar är för oss störst. För vi vet att vi kan bli bättre, vi blir bättre genom att ta hjälp och råd utifrån. Vi har levt i över 70 år och byggt upp erfarenheter och kunnande.

Välkommen till oss på Olofssons Bageri!