Personal till bageriet!

bakery1.jpg

Vi är i behov av att anställa personal, närmsta halvåret, som kan arbeta heltid på vårt bageri i Överkalix. Vi utbildar personal i hur man kör degar, gräddar brödet samt inom paketering. 

Som person ser vi att du är driven, positiv och öppen för att jobba i ett högt tempo. Vi är alla olika men vi delar samma mål att alltid erbjuda en riktigt bra produkt till kunden!

Hoppas du vill vara med på vår resa!

Tjänsten är på heltid och intervjuer sker löpande med anställning okt/nov, låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till Dan Larsson, Produktionschef: dan.larsson@olofssonsbageri.se


Om Olofssons Bageri

Olofssons Bageri är ett familjeorienterat bageri med säte i vackra Överkalix. Vi värdesätter trivsel och kunnande och strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bröd från Norrbotten. 

Vi är en stolt norrbottning som främst verkar i Norrland och norra Finland, tryggt och nära kunderna. Att lyssna före vi talar är för oss störst. För vi vet att vi kan bli bättre, vi blir bättre genom att ta hjälp och råd utifrån. Vi har levt i över 70 år och byggt upp erfarenheter och kunnande.

Välkommen till oss på Olofssons Bageri!